Referenser

Göran Larsson

Ansvarig Instruktör

Idrottsgymnasiet Polhemsskolan

"Jens och Albin motiverar och inspirerar våra idrottselever på Polhemskolans Idrottsgymnasium. De bidrar stort med sitt positiva sätt, goda ledaregenskaper och egna erfarenheter. De är utmärkta förebilder för våra idrottsungdomar."

Peter Östlund

Juniorutvecklare

 Svenska Golfförbundet

"Albin berättade om sin resa, fallgropar och hur han hanterade olika problem. Han kunde nu efter idrottskarriären med professionella ögon betrakta olika delar och inte minst ge råd för hur tränare kan hjälpa juniorer till ett hållbart idrottande. Ett som i vår sport kan bli ett livslångt golfspel."

Lisa Larsson

Föreningsutvecklare

Västergötlands Fotbollförbund

"Albin och Jens pratar om Hållbar Ungdomsidrott på ett övertygande sätt där egna erfarenheter blandas med forskning. Deras samarbete på scenen är helt fläckfritt och budskapet är tydligt. En energigivande föreläsning som alla organisations- och idrottsledare borde ta del av!"

Emme Adebo

Verksamhetschef

Skånes Handbollsförbund

"Clavis konsult har ett mycket viktigt budskap till unga idrottare och ledare. De bygger sitt arbete på vetenskaplig grund och är bra på att framföra sitt budskap. Vi rekommenderar alla föreningar och förbund att anlita dessa herrar!"


Christin Wallin

Marknadsansvarig

Snapphanebygdens Sparbank

"Ett grymt föredrag om hållbar ungdomsidrott som verkligen skulle spridas vidare till många fler - både aktiva ungdomar och tränare. Sunda tankebanor som ger fler ungdomar bättre idrottsupplevelser"

Joanna Stassos Wolf

Projektledare

Stockholms Handbollförbund

"Föreläsningen om en sund idrottsmiljö lyfter fram vikten både av de psykologiska aspekterna, såväl som de fysiska och förmedlar betydelsen av detta på ett mycket ödmjukt sätt. Albin drar paralleller till forskningen och ger även exempel på egna erfarenheter, vilket gör föreläsningen väldigt trovärdig och personlig. Vi vill starkt rekommendera Clavis konsult för ett mycket relevant och viktigt ämne."

Victoria Johannesson

Idrottens utbildningar

RF-SISU Västra Götaland

"En mycket bra föreläsning som skapade stort engagemang från både deltagare och vår personal. En jättebra duo som på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt tog sig an dessa frågor som är helt avgörande för idrottsrörelsens mål och syfte. Tack för hjälpen!"

Andreas Eriksson

Idrottslärare

Hässleholms Tekniska Skola

"Vi har en tradition av att Clavis konsult kommer till oss för att inspirera och föreläsa för våra idrottssatsande elever. Jens och Albin engagerar och väcker tankar om de fördelar som elitidrottande har ur ett större och bredare perspektiv. Elitsatsning och studier kan gå hand i hand och dra fördel av varandra."

Linda Wemmert

Grundare och Ordförande

Bara Friidrottsklubb

"Det Jens och Albin förmedlar är såväl personliga reflektioner och erfarenheter som fakta utifrån forskning. Denna kombination gör att budskapet blir extra relevant och viktigt för idrottsrörelsen att ta till sig av. Föreläsningen framfördes på ett inspirerande och professionellt sätt med ett härligt samspel mellan Jens och Albin. En mycket uppskattad föreläsning och diskussioner som vi varmt rekommenderar alla idrottsföreningar att ta del av."

Malin Safi

Coach/Konsult - Wise Consulting

"Albin och Jens har ett viktigt budskap, inte bara till ungdom utan till alla åldrar. Jag är imponerad över deras passion och engagemang men också över hur de inte bara inspirerar genom egna erfarenheter utan hur de också knyter an till forskning och nya rön. De är väl värda att engagera för att inspirera. Vi har gjort det till våra kundevent och vi kommer att göra det igen."

Hilde Elise Hansen

Projektledare SK Poseidon

"Föreläsningen gav oss alla en tankeställare kring vad hållbar barn- och ungdomsidrott är – och vad som är idrottens viktigaste uppdrag. Albin är en inspirerande föreläsare som genom att använda både forskning och egna erfarenheter får fram sitt budskap på ett inspirerande och förståeligt sätt."

Clavis Konsult
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!